عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي سنتشرف بتسجيلك شكرا ادارة المنتدي الاستاذ فتحى سليم
اموضوعنا النهاردة عن اكلات ووصفات الشيف الشربينىوالموضوع متجدد باذن الله
طريقة الفراخ المقرمشة
المقادير:
فرخة مغسولة كويس مقطعة 8قطع هتسلقى الفراخ نصف سوى تسلقيها فى ماية فيه (حبهان+قرنفل+شوية جنزبيل+مكعب ماجى)ولما تستوى نصف سوى تكونى مجهزة طبق فية دقيق وعلية بهارات+طبق تانى فية بيض ولبن وملح وفلفل+وطبق تالت فية دقيق سيمولينا او بقسماط 0 حطى الفراخ فى الدقيق واضغطى عليها وبعدين بيض ولبن وبعدين بقسماط واضغطى عليها عشان يمسك فيها ودخليها الفريز نصف ساعة وطلعيها على زيت بيغلى على طول ومتقلبيش كتير